Cowboy Action Shooting 2006 Přelouč

21.03.2007 16:01
V pozdní letní dny 7-10 září.2006 se konalo otevřené Mistrovství ČR v Cowboy Action Shooting na střelnici v Přelouči a my jsme byli jako každý rok u toho. DAVE Western guns je každoročně generálním sponzorem Mistrovství České republiky Asociace Westernových Střelců v kovbojském střílení.

Na 70 střelců z Čech, Moravy, ale i Německa,Polska, Slovenska a Norska závodilo dva dny na 12 akčních stages , třetí den v neděli se střelci zúčastnili doplňkových závodů jako rychlá puška, rychlá brokovnice, různé mířenky a v pravé poledne souboje pravých kovbojů. Střelci měli krásné slunečné počasí , proto byla radost závodit a bavit se i po hlavním střílení jak v pátek tak i v sobotu. A proto každý večer nastalo pozdvižení. Pravá westernová kapela hrála k tanci i poslechu , whisky se večer nalévala , ale jen v únosnou míru. Zítra je také přece den. A důležitý.

V sobotu pokračuje klání, jak střelecké tak večer v tombole.Tombolu losovali nejmladší účastníci mistrovství ( kategorie „Junior“ ) Dandys a Malý Ohon. Jako hlavní cenu jsme do tomboly dali revolver mod.SAA 1873 od výrobce F.LLI.PIETTA. Štěstí k neuvěření měl Jára Spal , který slavil zároveň i narozeniny. Gratulujeme dvojnásobně. Druhou cenu neméně významnou , perkusní pistoli D.PEDERSOLI kluci vylosovali pro Petra „Macka“ Masopusta. Zajímavost je , že právě Mack již vyhrál na prvním mistrovství AWS v tombole první cenu revolver mod.SAA 1873 od výrobce ASM v cal.38-40Win..

Zpět