Valná hromada AWS se konala 23.2.2008.

07.03.2008 10:30

Valná hromada Asociace Westernových Střelců se konná  jednou za dva roky. Každé čtyři roky se volí nové prezídium. Proto se tato valná hromada nesla v poklidném kovbojském duchu, jelikož se tento rok "pouze" hodnotili uplynulé dva střelecké roky.

Nálada byla velmi dobrá, což dokazují fotografie.

Na úvod pronesl zahajovací řeč prezident AWS Ing.Vlastimil Pavlík - Thunderman. Řeč byla krátká a velmi výstižná. Vedení valné hromady se jako vždy ujal víceprezident AWS Ing.Ivan Lysenko.

Kompletní vedení prezídia AWS na valné hromadě 2008 :

Prezident AWS Ing.Vlastimil Pavlík - Thunderman , Víceprezident Ing.Ivan Lysenko , Víceprezident Ing.Jan Šípal - John Bohemia , Stanislav Šedivec - Shadows , Jan Hlas - Big Bizon , Miroslav Kantor - No Name , Karel Bauer - Wild Charlie , Mudr. Hladík Pavel - Zubák , Aleš Trávníček  a Miloš Kašpar - Seržant .  Nezůčastnil se  Pavel Kelb - Mamutík.

Bohužel, jsme pro vás nestačili vyfotit nejdůležitější okamžik dne a to oběd. Byl tak velmi rychlí, že ani náš objektiv ho nestačil zachytit. Stačí jen dodat, že je opravdu vidět, že klasický vepřový řízek a brambor jednoznačně vedou v oblibě u českých můžů.

Zpět